Ministrul Adrian Veștea a semnat 44 de contracte prin Programul ”Anghel Saligny” în valoare de 392,65 mil. lei

Ministrul Adrian Veștea a semnat 44 de contracte prin Programul ”Anghel Saligny” în valoare de 392,65 mil. leiMinistrul Adrian Veștea a semnat 44 de contracte prin Programul ”Anghel Saligny” în valoare de 392,65 mil. lei

Ministrul Adrian Veștea a semnat 44 de contracte prin Programul ”Anghel Saligny” în valoare de 392,65 mil. lei

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a semnat 44 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 392.653.145,36 de lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, au ca obiective modernizarea drumurilor de interes local și a infrastructurii stradale, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă și a rețelelor de canalizare menajeră, lucrări de amenajare urbanistică, precum și construirea sau modernizarea unor poduri și podețe.

”Prin aceste proiecte, ne angajăm să aducem îmbunătățiri semnificative în calitatea vieții cetățenilor, asigurând o infrastructură modernă, sustenabilă și gata să răspundă nevoilor viitoare.”, a transmis liberalul Adrian Veștea.

Sursă: Facebook Adrian Veștea

Articolul Ministrul Adrian Veștea a semnat 44 de contracte prin Programul ”Anghel Saligny” în valoare de 392,65 mil. lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment