Primăria municipiului Roman începe reabilitarea străzii Smirodava

Primăria municipiului Roman începe reabilitarea străzii SmirodavaPrimăria municipiului Roman începe reabilitarea străzii Smirodava.

„Contractele pentru reabilitarea integrală a străzii Smirodava au fost semnate, iar în perioada imediat următoare voi emite ordinul de începere a lucrărilor. Acest proiect semnificativ nu doar că va îmbunătăți estetica și accesibilitatea, dar va asigura și o infrastructură nouă și modernă a rețelei de apă”, a declarat Leonard Achiriloaei, primarul liberal al municipiului Roman.

Lucrările de modernizare includ:

  • Modernizarea infrastructurii de apă;
  • Reabilitarea trotuarelor cu pavele;
  • Refacerea covorului asfaltic;
  • Crearea a 65 de noi locuri de parcare.

Liberalul a precizat că proiectul, cu o valoare de aproximativ 4,4 milioane de lei, va fi executat etapizat pe patru tronsoane, pentru a minimiza disconfortul și a asigura eficiența maximă.

„Este o investiție considerabilă, din care 1 milion de lei provine de la bugetul de stat, restul fiind asigurat din fonduri locale. Vă mulțumesc pentru răbdarea și sprijinul continuu. Așa cum am promis, îmbunătățim calitatea vieții în Roman, asigurând un mediu mai sigur, mai accesibil și mai plăcut pentru toți. Împreună, construim un Roman mai bun”, a transmis Leonard Achiriloaei.

sursă: Leonard Achiriloaei, Facebook

Articolul Primăria municipiului Roman începe reabilitarea străzii Smirodava apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment