Edilul Leonard Achiriloaei a anunțat că proiectele europene rescriu viitorul educației în Roman

Edilul Leonard Achiriloaei a anunțat că proiectele europene rescriu viitorul educației în RomanProiectele europene rescriu viitorul educației în Roman, conform anunțului făcut de edilul Leonard Achiriloaei.

„Vă readuc în atenție un proiect major care transformă Școala „Carol I” din cartierul Nicolae Bălcescu. Această unitate de învățământ, structură a Liceului „Vasile Sav”, trece printr-o schimbare semnificativă, care promite să aducă un viitor mai luminos și mai prosper pentru copiii noștri. În prezent, lucrările au ajuns la partea de finisaje, iar noua sală de sport și terenul exterior încep să prindă contur, semn că ne apropiem de momentul în care vom reda structurii școlare acest obiectiv.

Această transformare nu este doar o îmbunătățire fizică a clădirii școlare, ci și o promisiune ținută pentru o educație modernă și accesibilă. Împreună, contribuim la construirea unei fundații solide pentru educație, asigurându-ne că fiecare copil din Roman are acces la cele mai bune condiții pentru a învăța și a crește”, a declarat Leonard Achiriloaei, primarul liberal al municipiului Roman.

sursă: Leonard Achiriloaei, Facebook

Articolul Edilul Leonard Achiriloaei a anunțat că proiectele europene rescriu viitorul educației în Roman apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment