Europarlamentarul Dan Motreanu: România folosește fonduri europene și naționale pentru dezvoltarea comunităților rurale

Europarlamentarul Dan Motreanu: România folosește fonduri europene și naționale pentru dezvoltarea comunităților ruraleDan Motreanu, europarlamentarul PNL, anunță că până în prezent, au fost semnate aproape 4.000 de contracte cu beneficiari din mediul rural, potrivit datelor prezentate de ministrul liberal al Dezvoltării, Adrian Ioan Veștea. Contractele sunt în valoare totală de peste un miliard de euro.

,,Prin programul <Anghel Saligny>, inițiat și susținut de Partidul Național Liberal, au fost semnate 2.426 de contracte cu beneficiari în mediul rural, valoarea totală fiind de peste 24 de miliarde de lei. 82% din contractele semnate prin programul <Anghel Saligny> vizează obiective din mediul rural.

9.542 de obiective finanțate prin PNDL, însumând 33,4 miliarde de lei, sunt destinate mediului rural..”, declară europarlamentarul pe pagina sa de Facebook.

Articolul Europarlamentarul Dan Motreanu: România folosește fonduri europene și naționale pentru dezvoltarea comunităților rurale apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment