Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu: Fonduri europene pentru școli din Domnești și Droboiești

Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu: Fonduri europene pentru școli din Domnești și DroboieștiVicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu Fonduri europene pentru școli din Domnești și Droboiești

Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu Fonduri europene pentru școli din Domnești și Droboiești

Ștefan Rădulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, a anunțat că CJ Ilfov depune cereri de finanțare prin Programul Regional 2021-2027, pentru construirea unei școli noi în comuna Domnești și pentru reabilitarea altei unități de învățământ, la Dobroești.

La Domnești, va fi realizată o școală gimnazială cu o capacitate de 600 de locuri, cu 4 laboratoare moderne de fizică, chimie, biologie și informatică, cu bibliotecă și spațiu de lectură și teren de sport.

Proiectul cuprinde și construirea unei clădiri de afterschool, pentru 80 de elevi, unde vor fi amenajate o cantină și bucătărie.

Valoarea totală a proiectului este de 74.090.363,95 de lei, din care contribuția CJ Ilfov este de 1.481.807,28 de lei.

În comuna Dobroești, va fi reabilitată clădirea Școlii nr. 2 (Club educațional). Copiii vor avea 5 săli de clasă și o sală multifuncțională modernizate și echipate. De asemenea, vor fi amenajate două căi de acces pentru persoane cu dizabilități.

Valoarea totală a proiectului este de 9.255.507,38 de lei, iar contribuția CJ Ilfov, de 185.110,15 lei.

”Investim constant în infrastructura educațională a județului Ilfov, astfel încât să le oferim copiilor ilfoveni acces la o educație de calitate aproape de casă.”, a transmis liberalul Ștefan Rădulescu.

Sursă: Facebook Ștefan Rădulescu

Articolul Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu: Fonduri europene pentru școli din Domnești și Droboiești apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment