CJ Iași investește în reabilitarea și modernizarea unităților de învățământ din județul Iași, implementând proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”

CJ Iași investește în reabilitarea și modernizarea unităților de învățământ din județul Iași, implementând proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”Consiliul Județean Iași investește în reabilitarea și modernizarea unităților de învățământ din județul Iași, implementând proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe” finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență – Componenta C15 Educație.

„Educația este pașaportul spre o lume mai bună a fiecărui copil! Ca președinte al Consiliului Județean Iași, mi-am luat angajamentul că vom investi în infrastructura educațională pentru ca profesorii și elevii să aibă toate condițiile pentru a își desfășura activitatea. Și un lucru pe care mi-l doresc extrem de mult este să creăm aceleași oportunități pentru elevi, indiferent că sunt din oraș sau din mediul rural.  Îmi doresc ca fiecare elev să își poată valorifica potențialul, fără să fie condiționat de locul în care s-a născut sau în care învață. Investind în educație, investim în viitorul copiilor noștri!” a menționat Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe.

Reprezentanții CJ Iași au afirmat că printre cele mai mari ponderi în cheltuielile de investiţii din bugetul Consiliului Județean Iași pe anul 2024 sunt la capitolul învățământ – 137 milioane de lei, aproximativ 26% din total.

Anul acesta se fac investiții majore în infrastructura educațională:

  • 100 de milioane de lei în dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe din județul Iași. Vorbim de 108 școli din 72 de comunități din județul Iași
  • peste 35 de milioane de lei pentru „Achiziția de microbuze electrice pentru elevi în județul Iași”.
  • asigurăm buna funcționare a activității în școlile speciale din județ.

sursă: CJ Iași, Facebook

Articolul CJ Iași investește în reabilitarea și modernizarea unităților de învățământ din județul Iași, implementând proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe” apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment