CJ Timiș: rețeaua de canalizare de la Lovrin va fi extinsă printr-un proiect în valoare de peste 19 milioane lei

CJ Timiș: rețeaua de canalizare de la Lovrin va fi extinsă printr-un proiect în valoare de peste 19 milioane leiAlin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a semnat contractul de lucrări pentru extinderea rețelei de canalizare din Lovrin. Investiția are o valoare de 19.369.095 lei, fără TVA.

„Obiectul contractului îl constituie finalizarea rețelelor de canalizare din Lovrin, pe o lungime de circa 14 km. Proiectul include și execuția a 6 stații de pompare a apelor uzate și realizarea unei conducte de refulare de circa 3 km. De asemenea, se vor reabilita conducte de canalizare cu o lungime de peste 1 km”, a transmis conducerea Consiliului Județean Timiș.

Întreg proiectul județului Timiș care prevede dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată are o valoare de 239.5 milioane euro, iar 180.4 milioane sunt fonduri europene nerambursabile.

Sursa: Consiliul Județean Timiș

Articolul CJ Timiș: rețeaua de canalizare de la Lovrin va fi extinsă printr-un proiect în valoare de peste 19 milioane lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment