Maramureș: președintele CJ Ionel Bogdan s-a întâlnit cu aleșii locali din zona Borșa – proiecte locale în valoare de 1 miliard lei

Maramureș: președintele CJ Ionel Bogdan s-a întâlnit cu aleșii locali din zona Borșa – proiecte locale în valoare de 1 miliard leiIonel Bogdan, președintele Consiliului Județean Bihor, s-a întâlnit cu aleșii locali liberali din zona Borșa. Peste 100 de aleși locali, președinți de organizații și președinți ai organizațiilor speciale au participat la întâlnire, acolo unde s-au prezentat proiecte în valoare de 1 miliard lei.

Liderul liberal a precizat cele mai mari proiecte derulate de către administrația județeană în zona Borșa, prin colaborare cu administrațiile locale.

Prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” se vor dezvolta rețelele de gaz din județ. Înființarea, dezvoltarea și extinderea rețelelor de distribuție a gazelor naturale este un proiect în valoare de 175 milioane lei.

„Realizarea stației electrice 110/20kV pentru mărirea capacității de distribuție a energiei electrice din zona Valea Vișeului și Valea Izei, valoarea totală a proiectului fiind de 28,29 de milioane de lei.

Podul peste Tisa, cel mai mare șantier din Maramureș, un obiectiv de investiții în valoare de 200 milioane de lei, care urmează să fie finalizat anul acesta.

Două din cele 7 parcuri industriale de specializare inteligentă vor fi construite în Bogdan Vodă și Giulești, realizarea acestora fiind deja aprobată”, a transmis Ionel Bogdan.

De asemenea, prin Programul Operațional Regional, se va reabilita DJ188 Bogdan Vodă – Vișeul de Joș, dar și alte 7 tronsoane de drum județean prin proiectul MaraNord, fiind un proiect în valoare de 125 milioane euro.

Articolul Maramureș: președintele CJ Ionel Bogdan s-a întâlnit cu aleșii locali din zona Borșa – proiecte locale în valoare de 1 miliard lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment