Președintele CJ Suceava salută avizarea tronsonului de Autostradă Pașcani – Suceava

Președintele CJ Suceava salută avizarea tronsonului de Autostradă Pașcani – SuceavaGheorghe Flutur, președintele CJ Suceava, salută avizarea tronsonului de Autostradă Pașcani – Suceava.

„Astăzi este ziua când se naște A7 Suceava la autostradă. Așa cum anunțăm acum câteva zile în urmă pe ordinea de zi la CNAIR a fost avizat tronsonul de Autostradă A7 Pașcani Suceava. Astăzi este o zi istorică, A7 devine sută la sută certitudine care leagă Suceava de București. Pentru mine nu mai contează cine va mai vorbi de acest proiect, pentru mine este o datorie împlinită. M-am suflecat, mi-am luat cizme, mi-am luat cravată, m-am dus în șantiere, m-am dus la București, m-am întors în politica de la vârf să introduc în programul de guvernare că prioritate Pașcani – Suceava, m-am întâlnit de zeci de ori cu proiectanții implicați în acest proiect, am suportat înțepături și critici, am înghițit multe nedreptăți și neadevăruri dar triumfă pragmatismul. De aici încolo e certitudine Autostrada Pașcani – Suceava”, a declarat Gheroghe Flutur, președintele liberal al CJ Suceava.

sursă: CJ Suceava, Facebook

Articolul Președintele CJ Suceava salută avizarea tronsonului de Autostradă Pașcani – Suceava apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment