Bihor: licitația pentru Drumul Expres Arad – Oradea a fost lansată – investiție de 10 miliarde lei

Bihor: licitația pentru Drumul Expres Arad – Oradea a fost lansată – investiție de 10 miliarde leiDrumul Expres Arad - Oradea

Drumul Expres Arad - Oradea

Conducerea Consiliului Județean Bihor a anunțat lansarea licitației pentru Drumul Expres Arad – Oradea. Investiția este în valoare de 10.1 miliarde lei.

„Drumul expres Arad – Oradea va avea o lungime de 120,1 km, cu patru benzi de circulație, la care se adaugă legăturile cu principalele orașe de pe traseu. În județul Bihor, proiectul prevede trei noduri importante: nodul rutier din Oradea, drumul de legătură cu orașul Salonta (județul Bihor), de 5 km, și drumul de legătură cu punctul de trecere a frontierei cu Ungaria (Salonta – Békéscsaba), de 9,85 km.

Lucrările vor fi împărțite în trei tronsoane: Oradea – Salonta, Salonta – Chișineu Criș și Chișineu Criș – Arad. Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 10,1 miliarde de lei, inclusiv TVA, iar durata de execuție este de 24 de luni”, au precizat reprezentanții administrației județene din Bihor.

Sursa: Consiliul Județean Bihor

Articolul Bihor: licitația pentru Drumul Expres Arad – Oradea a fost lansată – investiție de 10 miliarde lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment