Deva: Primarul Florin Oancea a anunțat că începe asfaltarea primului tronson al Bulevardului 22 Decembrie

Deva: Primarul Florin Oancea a anunțat că începe asfaltarea primului tronson al Bulevardului 22 DecembrieDeva Primarul Florin Oancea a anunțat că începe asfaltarea primului tronson al Bulevardului 22 Decembrie

Deva Primarul Florin Oancea a anunțat că începe asfaltarea primului tronson al Bulevardului 22 Decembrie

Florin Oancea, primarul Municipiului Deva, a anunțat începerea lucrărilor de asfaltare a primului tronson al Bulevardului 22 Decembrie.

În prima fază a lucrărilor, se va freza covorul asfaltic vechi și se va turna covor asfaltic nou, între intersecția cu Bulevardul Nicolae Bălcescu (Zona Ceangăi) și intersecția străzilor Carpați și Mărăști (Poșta Nouă), pe ambele sensuri.

Circulația rutieră se va desfășura pe câte o bandă pe sens, până la finalizarea lucrărilor.

Zona în care se vor efectua lucrările va fi semnalizată corespunzător cu balize și indicatoare rutiere.

”Facem un apel la cetățenii care parchează mașinile pe Bulevardul 22 Decembrie, pe tronsonul menționat, să elibereze banda 1 de circulație care actualmente este folosită pentru parcare. Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!

După finalizarea lucrărilor de pe acest tronson, vom continua cu refacerea covorului asfaltic și pe alte bulevarde din municipiul Deva.”, a precizat edilul liberal Florin Oancea.

Sursă: Facebook Florin Oancea

Articolul Deva: Primarul Florin Oancea a anunțat că începe asfaltarea primului tronson al Bulevardului 22 Decembrie apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment