Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă s-a întâlnit în Spania cu omologul Pedro Rollan Ojeda

Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă s-a întâlnit în Spania cu omologul Pedro Rollan OjedaPreşedintele Senatului Nicolae Ciucă s a întâlnit în Spania cu omologul Pedro Rollan Ojeda

Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă s a întâlnit în Spania cu omologul Pedro Rollan Ojeda

Nicolae Ciucă, Preşedintele PNL și al Senatului, a transmis că vizita în Spania a început cu o întâlnire cu omologul Pedro Rollan Ojeda, cu care a discutat despre importanța diplomației parlamentare în relația bilaterală dintre țările noastre.

”Împreună, putem identifica soluții comune la problemele celor două societăți, îmbunătățind relațiile politice, comerciale și culturale.

Am fost impresionat de cuvintele calde, deosebite, cu care președintele Senatului Spaniei vorbește despre românii stabiliți aici. Comunitatea românească din Spania are o vastă experiență de muncă, este o resursă de înaltă calificare și are o mentalitate occidentală. Ca urmare a demersurilor pe care le-am inițiat ca prim-ministru, românii din Spania pot avea, din acest an, dublă cetățenie. Statul iberic mai are asemenea acorduri în Europa doar cu vecinii săi, Portugalia și Franța.

În întâlnirea pe care am avut-o, ulterior, cu președinții Comisiilor parlamentare de Apărare și de Afaceri Externe, am discutat despre oportunitățile de colaborare dintre țările noastre în domeniul industriei de apărare. Cunosc potențialul în fabricarea de armament și muniție, vehicule blindate și material explozibil. Și cred că avem acum ocazia de a iniția colaborări solide în cercetare-dezvoltare între România și Spania.”, a transmis liberalul Nicolae Ciucă.

Sursă: Facebook Nicolae Ciucă

Articolul Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă s-a întâlnit în Spania cu omologul Pedro Rollan Ojeda apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment