Primăria municipiului Piatra Neamț: Gratuitate de 30 de minute în parcările de la Piața Centrală

Primăria municipiului Piatra Neamț: Gratuitate de 30 de minute în parcările de la Piața CentralăAndrei Carabelea, primarul liberal al municipiului Piatra Neamț, a anunțat că vor beneficia de gratuitate la parcarea autoturismelor timp de 30 minute cei care vin să facă diverse cumpărături în Piața Centrală și în zona adiacentă.

„Cei care vin să facă diverse cumpărături în Piața Centrală și în zona adiacentă vor beneficia de gratuitate la parcarea autoturismelor timp de 30 minute. Este o măsură care îi sprijină atât pe cumpărători, cât și pe comercianți, pentru că astfel încurajăm economia locală. Am ținut foarte mult la implementarea acestei măsuri pentru că îmi doresc ca Piața Centrală să fie principalul mall de la care pietrenii și nu numai ei să cumpere alimente și alte produse de uz casnic.

Această opțiune este afișată la cele trei parcometre montate în zonă – două dintre acestea situate în vecinătatea străzii Baltagului (zona fostei fabrici 8 Martie, respectiv Panmont) și unul pentru locurile de parcare din zona Forum Center. Tot începând de astăzi, angajații societății Parking oferă asistență clienților care accesează serviciile de la parcometre”, a declarat Andrei Carabelea, primarul municipiului Piatra Neamț.

sursă: Andrei Carabelea, Facebook

Articolul Primăria municipiului Piatra Neamț: Gratuitate de 30 de minute în parcările de la Piața Centrală apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment