Bihor: Consiliul Județean a desemnat constructorul pentru lărgirea la patru benzi a DN 79 către Nojorid – investiție de 23 milioane lei

Bihor: Consiliul Județean a desemnat constructorul pentru lărgirea la patru benzi a DN 79 către Nojorid – investiție de 23 milioane leiConsiliul Județean Bihor a desemnat constructorul pentru lărgirea la patru benzi a DN 79, la ieșirea din Oradea spre Nojorid, în direcția Arad. Investiția are o valoare de 23.460.769 lei, iar fondurile vor fi asigurate prin Programul Transport 2021 – 2027.

„Proiectul prevede lărgirea drumului la 4 benzi pe o distanță de 1,6 km, între pozițiile km 108+730 – km 110+330. Practic, tronsonul este cuprins între Aeroportul Internațional Oradea, unde va fi amenajat un sens giratoriu, și intersecția cu drumul către Livada de Bihor unde, de asemenea, va fi amenajat un sens giratoriu (aici se vor intersecta trei drumuri: DN 79, DC 77 spre Livada de Bihor și noua centură dintre Oradea și Nojorid).

Urmează desemnarea constructorului pentru proiectul de lărgire la patru benzi înspre Biharia, pe DN 19, în direcția Satu Mare. Tronsonul are o lungime de 3,7 km, între pozițiile km 5+985 – km 9+731”, a transmis conducerea CJ Bihor.

„Lărgirile la patru benzi înspre Arad și Satu Mare vor îmbunătăți circulația rutieră și vor reduce numărul accidentelor. Acestea completează investițiile în infrastructură derulate de Consiliul Județean Bihor în zona metropolitană a Municipiului Oradea, respectiv centurile Nojorid, Oșorhei, Sânmartin, și Sântandrei”, au precizat reprezentanții administrației județene din Bihor.

Sursa: Consiliul Județean Bihor

Articolul Bihor: Consiliul Județean a desemnat constructorul pentru lărgirea la patru benzi a DN 79 către Nojorid – investiție de 23 milioane lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment