Câmpia Turzii: primarul Dorin Lojigan a primit vizita președintelui Federației Române de Rugby Alin Petrache

Câmpia Turzii: primarul Dorin Lojigan a primit vizita președintelui Federației Române de Rugby Alin PetracheCâmpia Turzii primarul Dorin Lojigan a primit vizita președintelui Federației Române de Rugby Alin Petrache

Câmpia Turzii primarul Dorin Lojigan a primit vizita președintelui Federației Române de Rugby Alin Petrache

Dorin Lojigan, primarul Municipiului Câmpia Turzii, a primit vizita președintelui Federației Române de Rugby, Alin Petrache, alături de care a creionat noi modalități de a crește gradul de popularitate al acestui sport, la Câmpia Turzii.

Alin Petrache a fost însoțit de Lorin Cantor – fostul președinte al Asociației Județene de Rugby, Petrică Motrescu – Președinte onorific AJR, Profesor Universitar Mihai Munteanu – Președintele ales al AJR.

De asemenea, Octavian Oltean, respectiv Valentin Fetiță, cei care coordonează cele două cluburi de rugby din Câmpia Turzii, au fost prezenți.

În cadrul discuțiilor s-a evidențiat faptul că rugby-ul românesc este într-un moment foarte important în ceea ce privește viitorul. Diferența dintre succes și alte rezultate poate fi făcută doar prin implicarea activă a tuturor factorilor publici și privați în susținerea acestui sport.

”Având în vedere tradiția rugbistică a Municipiului Câmpia Turzii, precum și prestigiul de care se bucură România în acest sport, am accentuat susținerea față de jocul cu mingea ovală.

Vom continua să susținem acest sport frumos, care-i învață pe copii disciplină, spirit de echipă și seriozitate. Toate sporturile sunt unice, în esența lor, dar rugby-ul este caracteristic prin nuanța de echipă pe care o promovează. Le mulțumesc oaspeților mei pentru vizita pe care mi-au făcut-o și-i aștept la Câmpia Turzii cu noi proiecte prin care să dezvoltăm acest sport.”, a transmis edilul liberal Dorin Lojigan.

Sursă: Facebook Dorin Lojigan

Articolul Câmpia Turzii: primarul Dorin Lojigan a primit vizita președintelui Federației Române de Rugby Alin Petrache apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment