Europarlamentarul Siegfried Mureșan s-a întâlnit, la Bruxelles, cu Dumitru Alaiba, Viceprim-ministru al Republicii Moldova

Europarlamentarul Siegfried Mureșan s-a întâlnit, la Bruxelles, cu Dumitru Alaiba, Viceprim-ministru al Republicii MoldovaSiegfried Mureșan, europarlamntar PNL, s-a întâlnit, la Bruxelles, cu Dumitru Alaiba, Viceprim-ministru al Republicii Moldova.

Liberalul a afirmat că prin această asociere, autoritățile și mediul privat din Republica Moldova vor putea depune proiecte pentru a obține finanțare europeană nerambursabilă privind digitalizarea economiei, dar și a serviciilor publice.

„Aderarea la Programul Europa Digitală este un nou exemplu că oamenii și întreprinderile din Republica Moldova resimt deja beneficiile integrării europene a țării. În cadrul discuției noastre, i-am transmis, totodată, viceprim-ministrului Dumitru Alaiba că vom adopta rapid în Parlamentul European și decizia privind prelungirea liberalizării comerțului dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană. Astfel, vom vota documentul pe 7 martie, în comisia de specialitate, și în luna aprilie, în plenul Parlamentului European. În felul acesta, decizia intră în vigoare la timp, înainte de expirarea actualei măsuri de liberalizare, pe data de 24 iulie”, a declarat Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL.

sursă: Siegfried Mureșan, Facebook

Articolul Europarlamentarul Siegfried Mureșan s-a întâlnit, la Bruxelles, cu Dumitru Alaiba, Viceprim-ministru al Republicii Moldova apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment