Ministrul Mircea Fechet a avut o întrevedere cu reprezentanții Google

Ministrul Mircea Fechet a avut o întrevedere cu reprezentanții GoogleMircea Fechet, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, a avut o întrevedere cu reprezentanții Google.

Liberalul a precizat că principalele subiecte au fost legate de utilizarea celor mai performante soluții digitale disponibile în prezent pentru a răspunde nevoilor actuale de protecția mediului.

„Ne-am întâlnit cu top-managementul uneia dintre cele mai importante companii de tehnologie din lume pentru a înțelege mai bine cum putem utiliza, în activitatea noastră curentă, tehnologiile moderne de tip AI, Cloud computing, analiză big data și big query. Cu siguranță oportunitățile sunt multiple, fie ca vorbim de managementul forestier, cel al deșeurilor sau al ariilor naturale protejate. Am convenit că, în perioada următoare, ne vom concentra pe identificarea acestor soluții”, a declarat Mircea Fechet.

Conform declarațiilor făcute de ministru, din delegație au făcut parte Marcus Jadotte – vicepreședintele responsabil de afaceri guvernamentale și Cloud, Elisabeta Moraru – Country Director Google România și alți reprezentanți ai conducerii Google.

sursă: Mircea Fechet, Facebook

Articolul Ministrul Mircea Fechet a avut o întrevedere cu reprezentanții Google apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment