Sălaj: Primarul Cristian Mihai Lazăr anunță deschiderea unei fabrici private în Șimleu Silvaniei pentru producția de carton HoneyComb

Sălaj: Primarul Cristian Mihai Lazăr anunță deschiderea unei fabrici private în Șimleu Silvaniei pentru producția de carton HoneyCombCristian Mihai Lazăr, primarul Șimleu Silvaniei, anunță că un grup francez de societati ROSSMANN va deschide o fabrică în oraș unde vor produce un tip de carton de ultimă generatie HoneyComb – cu o rezistență mare la compresiune.

,,Pe lângă proiectele publice pe care le-am pregătit și care sunt în faze diferite de implementare, proiectare, licitație execuție, trebuie să ne preocupe și investițiile private. De la începutul mandatului am subliniat că vreau să fim o administrație prietenoasă și orice investitor local, național, european, este bine primit în Șimleu Silvaniei.

Mă bucur că în următoarele luni orașul nostru va fi unul dintre cei mai importanți producători de ambalaje din țară și nu doar.

Grupul francez de societati ROSSMANN, infiintat in 1888, deci peste 130 de ani experienta in productia de ambalaje va deschide o fabrică în Șimleu Silvaniei. Locația e pe amplasamentul fostelor fabrici ARA (acum detinute de o societate locala).

Aici va fi singurul loc unde vor produce un tip de carton de ultimă generatie HoneyComb-cu o rezistență mare la compresiune. Noile norme europene interzic utilizarea polistirenului ca ambalaj, așa încât va fi înlocuit cu tipul acesta de carton, prin urmare va fi un volum uriaș de muncă.

Urmează să mai sosească un utilaj, urmând ca o echipă să se ocupe de asamblare și punere in funcțiune și instructaj. După finalizare, în aprilie/mai va începe producția.

Începând din această săptămână vor începe și recrutările de personal și mă bucur că se deschide această oportunitate pentru unii șimleuani care doresc să se angajeze.

Mulțumim managerului de proiect Sebastian Bărnuțiu penru buna colaborare și disponibilitate!”, declară primarul orașului Șimleu Silvaniei pe pagina de Facebook.

Articolul Sălaj: Primarul Cristian Mihai Lazăr anunță deschiderea unei fabrici private în Șimleu Silvaniei pentru producția de carton HoneyComb apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment