CJ Sălaj: Noi investiții în modernizarea și dotarea cu echipamente IT a bibliotecilor sălăjene

CJ Sălaj: Noi investiții în modernizarea și dotarea cu echipamente IT a bibliotecilor sălăjeneConsiliul Județean Sălaj anunță că a semnat cu Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării contractul de finanțare pentru proiectul ”HUB – Habitate Utile în Bibliotecile din județul Sălaj”.

,,Obiectivele proiectului, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), sunt:

Renovarea, modernizarea și dotarea cu echipamente IT și echipamente tehnice a bibliotecilor din Dobrin, Gâlgău și Șamșud.

Dotarea cu echipamente IT a 30 de biblioteci din județul Sălaj: Biblioteca Județeană, trei biblioteci orășenești – Șimleu Silvaniei, Jibou și Cehu Silvaniei și 26 de biblioteci rurale – Băbeni, Bălan, Bănișor, Benesat, Bobota, Bocșa, Boghiș, Camăr, Chieșd, Cizer, Coșeiu, Crasna, Crișeni, Hida, Lozna, Marca, Meseșenii de Jos, Mirșid, Năpradea, Nușfalău, Poiana Blenchii, Someș-Odorhei, Surduc, Șărmășag, Șimișna și Vârșolț.

Dezvoltarea competențelor digitale în rândul a 2.520 de persoane, printre care persoane expuse riscului de sărăcie sau de excluziune socială, persoane cu dizabilități sau cerințe speciale, vârstnici, romi sau alte minorități, persoane din comunități izolate.

Valoarea totală a investiției este de aproximativ 3,5 milioane lei, iar perioada de implementare de 29 de luni.

Proiectul este derulat în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană “I.S. Bădescu” Sălaj și cu 32 de unități administrativ teritoriale din județ.”, transmite CJ Sălaj pe pagina sa de Facebook.

Articolul CJ Sălaj: Noi investiții în modernizarea și dotarea cu echipamente IT a bibliotecilor sălăjene apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment