Europarlamentarul Daniel Buda face un apel la acțiune pentru protejarea agriculturii europene în fața importurilor necontrolate din Ucraina

Europarlamentarul Daniel Buda face un apel la acțiune pentru protejarea agriculturii europene în fața importurilor necontrolate din UcrainaDaniel Buda, europarlamentar PNL, face un apel la acțiune pentru protejarea agriculturii europene în fața importurilor necontrolate din Ucraina.

„Această scrisoare adresată doamnei președinte a Comisiei Europene evidențiază preocupările profunde ale fermierilor europeni în fața importurilor necontrolate din Ucraina. Situația actuală indică o creștere semnificativă a acestor importuri, ceea ce afectează în mod serios producătorii agricoli din UE”, a spus Daniel Buda, europarlamentar PNL.

Liberalul a afirmat că este imperativ să acționăm în mod colectiv pentru a proteja interesele noastre economice și pentru a asigura echilibrul pe piețele agricole europene.

„Sprijinim ferm adoptarea unor măsuri eficiente și echitabile pentru a gestiona această problemă, garantând în același timp susținerea continuă pentru poporul ucrainean în aceste momente dificile. Este momentul să acționăm cu hotărâre și să găsim soluții care să asigure sustenabilitatea și competitivitatea sectorului agricol european”, a declarat Daniel Buda, europarlamentar PNL.

sursă: Daniel Buda, Facebook

Articolul Europarlamentarul Daniel Buda face un apel la acțiune pentru protejarea agriculturii europene în fața importurilor necontrolate din Ucraina apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment