Europarlamentarul Siegfried Mureșan a prezentat șapte măsuri de sprijin pentru fermieri și pentru mediul rural

Europarlamentarul Siegfried Mureșan a prezentat șapte măsuri de sprijin pentru fermieri și pentru mediul ruralSiegfried Mureșan, europarlamentar PNL, a prezentat șapte măsuri de sprijin pentru fermieri și pentru mediul rural.

Măsurile sunt:

  • Condiții de trai la sate la fel ca la orașe;
  • Nicio decizie europeană în sectorul agricol fără consultarea agricultorilor;
  • Nicio decizie europeană fără a cunoaște cu exactitate impactul asupra fermierilor;
  • Reducerea birocrației pentru agricultori;
  • Sprijin pentru fermieri în vremuri de criză prin mobilizarea instrumentelor europene pe care le avem la dispoziție, inclusiv prin Fondul de rezervă pentru Criză;
  • Sprijin pentru fermierii ucraineni fără a afecta fermierii noștri. Ajutăm Ucraina să exporte produsele agricole acolo unde este cea mai mare nevoie de ele, în țările terțe, fără a afecta piața europeană și sectorul agricol.

„Am prezentat aceste măsuri la întâlnirea pe care am avut-o astăzi cu fermierii în localitatea belgiană Izegem, unde am prezentat viziunea Grupului PPE pentru sectorul agricol. Sprijinirea fermierilor este prioritatea Partidului Popular European și a Partidului Național Liberal. Am apărat mereu interesele fermierilor în Parlamentul European și o vom face în continuare. În următoarea perioadă, vom avea tot mai multe întâlniri cu agricultorii pentru a le asculta problemele și pentru a ști exact cum îi putem sprijini mai bine în viitor”, a declarat Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL.

sursă: Siegfried Mureșan, Facebook

Articolul Europarlamentarul Siegfried Mureșan a prezentat șapte măsuri de sprijin pentru fermieri și pentru mediul rural apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment