Dâmbovița: Primarul Valentin Mihalache a inaugurat Sala de Sport Școlară din localitatea Dărmănești

Dâmbovița: Primarul Valentin Mihalache a inaugurat Sala de Sport Școlară din localitatea DărmăneștiValentin Mihalache, primarul localității Dărmănești, anunță că a fost inaugurată Sala de Sport Școlară, învestiție realizată prin CNI cu o valoare de peste 5 milioane de lei. La inaugurare au fost prezenți și secretarul de stat în Ministerul Educației (candidat PNL pentru CJ Dâmbovița) Sorin Ion și inspectorul general adjunct al IȘJ Dâmbovița (candidat PNL pentru Primăria Târgoviște), Dan Alexandru Tică.

„Mi-am dorit cele mai bune condiții pentru copii și un motiv în plus să își dorească să practice un sport. Copiii și tinerii din comună beneficiază acum de o sală de sport școlară modernă cu o capacitate de 102 locuri.

Valoarea investiției este de 5.400.000 lei fără TVA. Sala de sport a fost construită în incinta Școlii Dărmănești pentru a putea fi folosită de elevii școlii, în timpul orelor de educație fizică și sport.”, a explicat primarul Valentin Mihalache.

Sorin Ion,secretar de stat Ministerul Educației:

„Nimic nu mă bucură mai mult decât investițiile realizate pentru copii și tineri! Este o investiție prin care se încurajează practicarea sporturilor, în condiții optime: spațiu modern, o sală dotată cu vestiare și băi. Sala va putea fi folosită de elevii școlii, în timpul orelor de educație fizică și sport, dar și pentru competiții.

Felicitări primarului Valentin Mihalache și îi îndemn pe toți primarii din Dâmbovița să investească în astfel de proiecte și să ofere oportunități copiilor”.

Dan Alexandru Tică, inspector general adjunct IȘJ Dâmbovița:

„Prin natura profesiei sunt un susținător al practicării sportului. Este important pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor noștri! Astăzi, am fost alături de primarul Valentin Mihalache la inaugurarea proiectului Sală de Sport Școlară în Dărmănești.

O astfel de investiție este esențială într-o comunitate, pentru a promova mișcarea într-un mediu sigur, cu toate dotările necesare și în orice moment al anului.De acum copiii și tinerii se vor bucura de competiții și ore de educație fizică și sport în condiții optime”.

Articolul Dâmbovița: Primarul Valentin Mihalache a inaugurat Sala de Sport Școlară din localitatea Dărmănești apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment