Ministrul Sebastian Burduja: vizită de lucru la Sonda 76 Rosetti de la Caragele

Ministrul Sebastian Burduja: vizită de lucru la Sonda 76 Rosetti de la CarageleSebastian Burduja, ministrul Energiei, a efectuat o vizită de lucru la Sonda 76 Rosetti de la Caragele.

”Romgaz a reînceput aici forajul și deja au avansat peste 1500 de metri în două săptămâni, lucrarea fiind în avans față de graficul asumat. In iunie se va ajunge la peste 5000 de metri și vom ști exact rezervele disponibile.

Investiția în aceasta sondă depășește 100 de milioane de lei, iar investiția totală la Caragele va fi de peste 1 miliard de lei până în 2027.

Sunt mândru ca am găsit aici companii românești, ingineri români cu mare experiență și tehnologie de foraj 100% românească.

Mulțumesc echipei Romgaz, directorului general Răzvan Popescu, și tuturor celor care mișcă România înainte. România are resurse și românii trebuie să beneficieze de ele!”, a transmis ministrul liberal Sebastian Burduja.

Sursă: Facebook Sebastian Burduja

Articolul Ministrul Sebastian Burduja: vizită de lucru la Sonda 76 Rosetti de la Caragele apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment