Președintele CJ Brașov Şerban Todorică-Constantin a organizat o sesiune de informare privind dezvoltarea domeniului medical din judeţ

Președintele CJ Brașov Şerban Todorică-Constantin a organizat o sesiune de informare privind dezvoltarea domeniului medical din judeţPreședintele CJ Brașov Şerban Todorică Constantin a organizat o sesiune de informare privind dezvoltarea domeniului medical din judeţ

Președintele CJ Brașov Şerban Todorică Constantin a organizat o sesiune de informare privind dezvoltarea domeniului medical din judeţ

Şerban Todorică-Constantin, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, a organizat o sesiune de informare privind dezvoltarea domeniului medical din judeţul Braşov, în cadrul demersului de actualizare a Sănătăţii din Strategia de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Braşov 2021-2030.

”Am prezidat alături de doamna deputat Cristina-Agnes Vecerdi, de domnul vicepreşedinte al CJ Bv Ciprian Sterpu, de doamna director executiv al CJ Bv Adelina Văsioiu, de doamna director al ADDJB Luciana Gliga şi de domnul doctor Marius Neculoiu, în prezenţa profesioniştilor din sănătate, reprezentanţi ai Facultăţii de Medicină din Braşov, managerilor, directorilor medicali, membrilor Consiliului Medical ai spitalelor aflate sub autoritatea Consiliului Judeţean Braşov.

Scopul acestei informări este de a valida, de a completa direcţiile şi măsurile propuse, astfel încât sistemul de sănătate din judeţul Braşov să fie performant şi să răspundă nevoilor comunităţii şi al celor implicaţi în actul medical.

Consiliul Judeţean Braşov s-a angajat în acest demers din nevoia de a dezvolta sistemul medical braşovean pentru a asigura accesul la îngrijiri de calitate, inovaţie medicală şi o mai bună rezilienţă în faţa provocărilor de sănătate.

Recunoaşterea nevoii de evoluţie este primul pas în schimbare. Pentru a realiza schimbări efective, este nevoie de acţiuni concrete. Dorinţele se transformă în rezultate atunci când sunt susţinute de eforturi şi angajament.

Ne-am luat acest angajament în iulie 2023 şi nu am renunţat până nu am construit încredere în atingerea obiectivele propuse. Cu ocazia acestei dezbateri publice, nu renunţăm! Focusul nostru rămâne în continuare asupra modernizării sistemului de sănătate braşovean.

Apreciez implicarea activă a tuturor celor prezenţi, a Casei de Asigurări de Sănătate, Direcţiei de Sănătate Publică, Colegiului Medicilor şi asociaţiilor medicilor de familie din judeţul Braşov şi tuturor celor care au fost implicaţi în acest demers!”, a precizat liberalul Şerban Todorică-Constantin.

Sursă: Facebook Şerban Todorică-Constantin

Articolul Președintele CJ Brașov Şerban Todorică-Constantin a organizat o sesiune de informare privind dezvoltarea domeniului medical din judeţ apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment