Europarlamentarul Siegfried Mureșan a anunțat că a fost votată revizuirea bugetului multianual al UE pentru a garanta siguranța în Europa și pentru a sprijini Ucraina

Europarlamentarul Siegfried Mureșan a anunțat că a fost votată revizuirea bugetului multianual al UE pentru a garanta siguranța în Europa și pentru a sprijini UcrainaSiegried Mureșan, europarlamentar PNL, a anunțat că a a fost votată revizuirea bugetului multianual al UE pentru a garanta siguranța în Europa și pentru a sprijini Ucraina.

„Tocmai am votat, în plenul Parlamentului European, revizuirea Bugetului Multianual al Uniunii Europene și Instrumentul de sprijin pentru Ucraina în valoare de 50 de miliarde de euro. Bugetul revizuit al Uniunii Europene pentru perioada 2021 – 2027 ne va ajuta să creștem siguranța în Europa și să avem suficiente resurse pentru noile noastre priorități: migrația, apărarea și vecinătatea noastră”, a spus Siegfried Mureșan.

Potrivit acestuia, prin adoptarea Facilității pentru Ucraina, în valoare de 50 de miliarde de euro, „suntem alături de poporul ucrainean și ajutăm Ucraina să rămână stabilă”.

„Este în interesul fundamental al nostru să sprijinim Ucraina fiindcă putem fi în siguranță, în interiorul Uniunii, doar dacă și vecinii noștri sunt în siguranță. Ca negociator-șef al Parlamentului European pentru Bugetul UE din 2024, voi lucra cu Comisia Europeană pentru a introduce modificările rezultate din revizuirea Bugetului multianual al UE în Bugetul UE pentru 2024 cât mai curând”, a declarat Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL.

sursă: Siegfried Mureșan, Facebook

Articolul Europarlamentarul Siegfried Mureșan a anunțat că a fost votată revizuirea bugetului multianual al UE pentru a garanta siguranța în Europa și pentru a sprijini Ucraina apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment