Ialomița: Lucrările pentru blocurile ANL situate pe strada George Enescu din Slobozia avansează

Ialomița: Lucrările pentru blocurile ANL situate pe strada George Enescu din Slobozia avanseazăDragoș Soare, primarul Municipiului Slobozia, anunță că lucrările pentru blocurile ANL situate pe strada George Enescu avansează într-un ritm foarte bun.

,,În paralel cu lucrările pentru blocuri, Primăria Slobozia a demarat deja procedurile pentru utilități, amenajare parcare şi alei şi construirea unui nou loc de joacă.

Noile locuințe ANL se vor construi în două etape, prima urmând să dea în folosință 52 de apartamente şi garsoniere, pentru ca în total să fie construite 124 de noi locuințe destinate tinerilor.

Cerința pentru locuințe ANL nu a scăzut în ultimii ani, motiv pentru care am efectuat controale inopinat acum doi ani, iar efectele au fost foarte bune pentru a descuraja subînchirierea şi astfel au mai fost reziliate câteva contracte.”, declară primarul Municipiului Slobozia, Dragoș Soare pe pagina sa de Facebook.

Articolul Ialomița: Lucrările pentru blocurile ANL situate pe strada George Enescu din Slobozia avansează apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment