Primăria Sectorului 6: 4.500 de elevi au început școala în 5 școli proaspăt reabilitate

Primăria Sectorului 6: 4.500 de elevi au început școala în 5 școli proaspăt reabilitatePrimăria Sectorului 6 a anunțat că aproximativ 4.500 de elevi au revenit din vacanță în școli proaspăt reabilitate, curate, luminoase și moderne.

Primăria Sectorului 6 a anunțat că aproximativ 4.500 de elevi au revenit din vacanță în școli proaspăt reabilitate, curate, luminoase și moderne.

Primăria Sectorului 6 a anunțat că aproximativ 4.500 de elevi au revenit din vacanță în școli proaspăt reabilitate, curate, luminoase și moderne.

Cele 5 școli reabilitate în care s-a reluat activitatea sunt:

  • Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”,
  • Școala Gimnazială „Sf. Calinic de la Cernica”,
  • Colegiul Tehnic „Petru Maior”,
  • Școala profesională specială pentru deficienți de auz “Sfânta Maria”,
  • Școala Gimnazială Specială „Constantin Păunescu”.

Am avut doar o săptămână la dispoziție pentru a muta mobilierul și a pregăti clasele. Copiii sunt încântați să învețe în noua lor școală veche. Ne așteptăm ca și performanțele la învățătură să fie mult mai bune pentru că mediul școlar îi influențează, le crește așteptările, stima de sine. Una e să înveți într-o clădire ponosită și alta e să înveți într-o clădire care arată așa. Reabilitarea unei școli ține nu doar de siguranță, ci și de formarea, de educarea elevilor. În acest an, vom achiziționa și mobilier nou, prin PNRR”, promite primarul Ciprian Ciucu, venit „să ia pulsul”.

Cei mai fericiți elevi sunt cei de la Colegiul Tehnic de Poștă și Telecomunicații „Gheorghe Airinei” (PTTR). Ei au ajuns, dintr-o clădire veche, cu risc seismic de grad I, cu clase mici, înghesuite, jerpelite, în proaspăt reabilitata școală “Sf. Calinic de la Cernica”.

Primarul liberal Ciprian Ciucu le transmite tuturor să folosească sănătoși noile spații, să fie cuminți și să învețe, „să țină ștacheta sus”.

Sursă: Facebook Primăria Sectorului 6

Articolul Primăria Sectorului 6: 4.500 de elevi au început școala în 5 școli proaspăt reabilitate apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment