Bihor: lucrările la pasajul intermodal de pe Calea Borșului din Oradea continuă – investiție de 53 milioane lei

Bihor: lucrările la pasajul intermodal de pe Calea Borșului din Oradea continuă – investiție de 53 milioane leiConducerea primăriei Oradea a transmis că lucrările la pasajul intermodal de pe Calea Borșului continuă, începând betonarea primului picior al pasajului. Investiția are o valoare de 53.736.466 lei, fără TVA, fondurile fiind asigurate prin PNRR.

„Pasajul suprateran este realizat peste sensul giratoriu amplasat pe DN 1 la km 624 + 825. Acesta are  o lungime totală de 1.043 metri și se suprapune cu traseul drumului național, începând de la km 634 + 222 până la km 635 + 265.

După forarea celor 36 de piloți care susțin cele două culee, constructorul a început lucrările la elevațiile pasajului, urmând ca la mijlocul lunii martie să fie adusă în șantier structura metalică a pasajului și să înceapă montarea ei”, au precizat reprezentanții administrației locale din Oradea.

„Proiectul cuprinde și realizarea unui drum colector în lungime totală de 2,2 km, amplasat pe partea dreaptă a drumului național, care se intersectează în girația proiectată a drumului de legătură Centura Oradea – Autostrada A3 Biharia-Borș, dar și drum de acces la Centrul Intermodal, în lungime de 665 m, care începe din intersecția cu drumul colector proiectat până la viitorul acces în Centrul de Transport Intermodal”, a adăugat conducerea primăriei Oradea.

Sursa: Primăria Oradea

Articolul Bihor: lucrările la pasajul intermodal de pe Calea Borșului din Oradea continuă – investiție de 53 milioane lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment