Bihor: stadiul lucrărilor de reabilitare a DJ 190G a ajuns la 20% – investiție de 20 milioane lei

Bihor: stadiul lucrărilor de reabilitare a DJ 190G a ajuns la 20% – investiție de 20 milioane leiCălin Gal, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, a transmis că stadiul fizic al lucrărilor de reabilitare a DJ 190G a ajuns la 20%. Investiția are o valoare de 20.176.217 lei, fondurile fiind asigurate din bugetul administrației județene.

„Ne propunem ca până la sfârșitul anului 2024 circulația între cele două județe, pe teritoriul comunei Balc, să se desfășoare pe noul drum modernizat. Partea carosabilă a drumului va avea o lățime de 5,5 metri, cu două benzi și acostamente de 0,75 metri fiecare”, a adăugat vicepreședintele liberal al CJ Bihor.

„Drumul aflat în lucru are o lungime de 3,4 kilometri. Constructorii au executat până acum lucrări de pregătire a terenului, de susținere și consolidare (terasamente, stabilizări ale terenului, excavații și evacuări, diguri și lucrări de protecție a malurilor etc.), iar în prezent se lucrează, printre altele, la finalizarea zidurilor de sprijin și relocarea stâlpilor rețelei electrice”, a precizat conducerea administrației județene din Bihor.

Sursa: Consiliul Județean Bihor

Articolul Bihor: stadiul lucrărilor de reabilitare a DJ 190G a ajuns la 20% – investiție de 20 milioane lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment