Dâmbovița: Trei blocuri pentru tineri și specialiști în sănătate vor fi date în folosință anul acesta în orașul Găești

Dâmbovița: Trei blocuri pentru tineri și specialiști în sănătate vor fi date în folosință anul acesta în orașul GăeștiPrimarul Grigore Gheorghe a anunțat că de anul acesta tinerii din oraș, care au solicitat sprijin, vor putea beneficia de o locuință ANL. Mai mult, un bloc va fi finalizat și va oferi găzduire specialiștilor în sănătate.

„Îmi doresc din suflet, ca mulți tineri să-și întemeieze familii în orașul nostru. Și am demonstrat că suntem oamenii faptelor. În această vară dăm în folosință 3 blocuri cu 36 apartamente: 24 pentru tineri și 12 pentru medici, astfel că vom ajunge la 11 blocuri cu 100 apartamente. În zonă am construit un teren de fotbal cu nocturnă, un loc de joacă și o creșă.”, a transmis primarul liberal din Găești.

Potrivit edilului, în luna aprilie încep lucrările de extindere a creșei, care în septembrie va avea de la 60 de locuri azi, 120 de locuri, prin construirea a încă 3 săli de clasă.

Sursa: stirilafixdb.ro

Articolul Dâmbovița: Trei blocuri pentru tineri și specialiști în sănătate vor fi date în folosință anul acesta în orașul Găești apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment