Deva: Primarul Florin Oancea a anunțat începerea lucrărilor de pietruire a drumurilor din Bârcea Mică

Deva: Primarul Florin Oancea a anunțat începerea lucrărilor de pietruire a drumurilor din Bârcea MicăDeva Primarul Florin Oancea a anunțat începerea lucrărilor de pietruire a drumurilor din Bârcea Mică

Deva Primarul Florin Oancea a anunțat începerea lucrărilor de pietruire a drumurilor din Bârcea Mică

Florin Oancea, primarul Municipiului Deva, a anunțat începerea lucrărilor de pietruire a drumurilor din Bârcea Mică.

”De luni, 26 februarie 2024, au început și lucrările de reparație a tuturor drumurilor pietruite din localitatea aparținătoare municipiului Deva, Bârcea Mică.

Lucrările sunt executate de firma Strabag pe străzile Dealului, Iazului cu aleile aferente, prelungire strada Principală și drumul de legătură din strada Dealului către Biserica Ortodoxă.

Constructorul scarifică stratul suport, apoi se așterne pe toată suprafața străzilor un strat suport din piatră (zgură), se nivelează și se compactează.

Stratul nou de zgură va avea 10 centimeri. Strabag a adus deja în zonă utilajele și piatră. Investiția se realizează cu bani de la bugetul local.”, a precizat edilul liberal Florin Oancea.

Sursă: Facebook Florin Oancea

Articolul Deva: Primarul Florin Oancea a anunțat începerea lucrărilor de pietruire a drumurilor din Bârcea Mică apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment