Mesajul Președintelui Klaus Iohannis de Ziua Mondială a Organizațiilor Neguvernamentale

Mesajul Președintelui Klaus Iohannis de Ziua Mondială a Organizațiilor NeguvernamentaleMesajul Președintele Klaus Iohannis de Ziua Mondială a Organizațiilor Neguvernamentale

Mesajul Președintele Klaus Iohannis de Ziua Mondială a Organizațiilor Neguvernamentale

Președintele României, Klaus Iohannis a vorbit la evenimentul „Bune practici pentru mediu avansate de societatea civilă”.

”De Ziua Mondială a Organizațiilor Neguvernamentale, mulțumesc tuturor celor care se implică în identificarea și implementarea de soluții la crizele multiple prin care trecem.

În efortul național de protejare a mediului, instituțiile statului au nevoie de parteneri pe care i-au găsit deseori în rândul societății civile.

Am organizat astăzi, la Palatul Cotroceni, un eveniment care promovează dialogul și colaborarea dintre instituțiile publice, societatea civilă, sectorul economic, cel academic și de cercetare, astfel încât să poată fi adoptate, în politici publice și legislație, bunele practici pentru mediu avansate de societatea civilă.

Realitatea ne arată că natura se distruge ușor și se reface greu. Sunt astfel necesare o cooperare transpartinică și un angajament politic pe termen lung pentru a face față acestor provocări.

Deciziile și acțiunile noastre actuale în domeniul mediului produc consecințe pentru generațiile prezente și viitoare.

Această conștientizare trebuie să ne mobilizeze pe fiecare dintre noi să acționăm în mod responsabil și să construim un viitor sustenabil pentru toți.”, a declarat Klaus Iohannis.

Sursă: Facebook Klaus Iohannis

Articolul Mesajul Președintelui Klaus Iohannis de Ziua Mondială a Organizațiilor Neguvernamentale apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment