Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a participat la evenimentul „Bune practici pentru mediu avansate de societatea civilă”

Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a participat la evenimentul „Bune practici pentru mediu avansate de societatea civilă”Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a participat la evenimentul „Bune practici pentru mediu avansate de societatea civilă”

Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a participat la evenimentul „Bune practici pentru mediu avansate de societatea civilă”

Nicolae Ciucă, Preşedintele PNL și al Senatului, a participat la evenimentul „Bune practici pentru mediu avansate de societatea civilă”, organizat de Ziua Mondială a Organizațiilor Neguvernamentale, care recunoaște eforturile societății civile și organizațiilor românești de mediu.

”Organizațiile non-guvernamentale au atras, în mod constant, atenția asupra problemelor existente în țară, au acționat și au ajutat acolo unde statul nu a reușit să se implice suficient. Acestea au sprijinit autoritățile publice să îmbunătățească legislația în multiple domenii. Cele mai importante colaborări au fost pe Legile Justiției și pe Legile Educației.

ONG-urile cu activitate în protecția mediului au avut de rezolvat, de multe ori fără ajutor din partea instituțiilor publice, situații-limită din domeniul lor de activitate. Cazul pădurilor din România ilustrează foarte bine munca esențială a ONG-urilor dedicate mediului.”, a declarat liberalul Nicolae Ciucă.

Sursă: Facebook Nicolae Ciucă

Articolul Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a participat la evenimentul „Bune practici pentru mediu avansate de societatea civilă” apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment