Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu noul ambasador al Armeniei la București, Tigran Galtsyan

Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu noul ambasador al Armeniei la București, Tigran GaltsyanPreşedintele Senatului Nicolae Ciucă s a întâlnit cu noul ambasador al Armeniei la București, Tigran Galtsyan

Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă s a întâlnit cu noul ambasador al Armeniei la București, Tigran Galtsyan

Nicolae Ciucă, Preşedintele PNL și al Senatului, a anunțat că s-a întâlnit cu noul ambasador al Armeniei la București, Tigran Galtsyan.

”Înaltul oficial mi-a spus că lucrează deja la pregătirea vizitei în România a președintelui Adunării Naționale a Armeniei, Alen Simonyan, care va avea loc în cursul acestui an.

Am fost de acord că schimburile comerciale sunt la un nivel cu mult sub potențial. Este necesară identificarea domeniilor de activitate care pot îmbunătăți relația economică. Excelența Sa și-a asumat obiectivul de a realiza forumuri de afaceri, pentru a face cunoscute aici oportunitățile din Armenia.

În plan diplomatic, i-am spus că România susține poziția UE de rezolvare pașnică a situației tensionate de la granița dintre Armenia și Azerbaidjan, conform dreptului internațional.”, a declarat liberalul Nicolae Ciucă.

Sursă: Facebook Nicolae Ciucă

Articolul Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu noul ambasador al Armeniei la București, Tigran Galtsyan apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment