Bihor: lucrările la Centrul Balneologic din Ștei se apropie de final

Bihor: lucrările la Centrul Balneologic din Ștei se apropie de finalIulian Balaj, primarul orașului Ștei, a anunțat că lucrările la Centrul Balneologic se apropie de final. Proiectul cuprinde amplasarea unor panouri fotovoltaice pe acoperiș, lucru care va produce energia necesară funcționării secției din cadrul Spitalului Orășenesc.

„Clădirea are atașată un corp cu un bazin de înot, pentru recuperare cu apă geotermală și este dotată cu două ascensoare montate pe exteriorul clădirii.

Factorul de cură folosit în tratamente la Centru Balneologic va fi apa geotermală din forajul F3002, care conform buletinului de analiză este recomandată în tratarea mai multor afecțiuni: afecțiuni reumatismale degenerative cronice; afecțiuni reumatismale abarticulare cronice; afecțiuni posttraumatice ale aparatului locomotor; afecțiuni neurologice periferice cronice”, a transmis edilul liberal.

Sursa: Iulian Balaj

Articolul Bihor: lucrările la Centrul Balneologic din Ștei se apropie de final apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment