Bihor: primăria Oradea a început modernizarea a 3 din 11 străzi din cartierul Grigorescu

Bihor: primăria Oradea a început modernizarea a 3 din 11 străzi din cartierul GrigorescuConducerea primăriei Oradea a transmis începutul lucrărilor de modernizare a străzilor Zaharia Macovei, Vasile Vartolomei și Ștefan Augustin Doinaș. În total, anul acesta vor fi modernizate 11 străzi din cartierul Grigorescu.

„Pe aceste străzi se vor executa lucrări la rețeaua de canalizare pluvială, precum și lucrări de decopertare în vederea așternerii stratului de fundare. Totodată, pe ambele părți ale străzilor au fost proiectate trotuare pietonale și accesuri. De asemenea se vor realiza intersecțiile cu străzile existente, iar în cazul străzilor Ștefan Augustin Doinaș și Vasile Vartolomei sunt proiectate și spații verzi”, au precizat reprezentanții primăriei Oradea.

Strada Zaharia Macovei are o lungime de 246 metri, iar valoarea lucrărilor este de 899.552 lei, fără TVA. Pe Vasile Vartolomei, un tronson cu o lungime de 232 metri, valoarea investiției este de 750.879 lei, fără TVA. Alți 917.302 lei, fără TVA, vor fi folosiți pentru modernizarea străzii Ștefan Augustin Doinaș, având o lungime de 271 metri.

„Având în vedere condițiile meteo favorabile din această perioadă, au demarat lucrările pe mai multe străzi din oraș. Modernizarea infrastructurii rutiere la nivelul municipiului reprezintă o prioritate pentru administrația locală și în acest an, astfel că ne dorim să asfaltăm cât mai multe străzi. În primăvara acestui an vom începe lucrări în mai multe zone, de exemplu în cartierul Grigorescu urmează să modernizăm în total 11 străzi pe parcursul anului 2024”, a adăugat viceprimarul municipiului Oradea, Marcel Dragoș.

Sursa: Primăria Oradea

Articolul Bihor: primăria Oradea a început modernizarea a 3 din 11 străzi din cartierul Grigorescu apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment