Ligia Deca: Mai mult de 450.000 de copii din peste 1.200 de școli vor beneficia de un pachet alimentar sau de o masă caldă, în fiecare zi de cursuri, prin Programul Național „Masă sănătoasă”

Ligia Deca: Mai mult de 450.000 de copii din peste 1.200 de școli vor beneficia de un pachet alimentar sau de o masă caldă, în fiecare zi de cursuri, prin Programul Național „Masă sănătoasă”Ligia Deca, ministra liberală a Educației, a anunțat că mai mult de 450.000 de copii din peste 1.200 de școli vor beneficia de un pachet alimentar sau de o masă caldă, în fiecare zi de cursuri, prin Programul Național „Masă sănătoasă”.

„Alți aproximativ 100.000 de copii beneficiază de o măsură similară prin Programul Național de Reducere a Abandonului Școlar (PNRAS)! Facem pași importanți pentru asigurarea echității și pentru reducerea abandonului școlar! Guvernul a aprobat astăzi repartizarea pe unități sau subdiviziuni administrativ-teritoriale și pe unități de învățământ a sumei prevăzute în bugetul de stat pe anul 2024, pentru finanțarea Programului Național <<Masă Sănătoasă>>”, a declarat Ligia Deca, ministra liberală a Educației.

sursă: Ligia Deca, Facebook

Articolul Ligia Deca: Mai mult de 450.000 de copii din peste 1.200 de școli vor beneficia de un pachet alimentar sau de o masă caldă, în fiecare zi de cursuri, prin Programul Național „Masă sănătoasă” apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment