Maramureș: colaborarea dintre Consiliul Județean și Camera de Comerț Româno-Germană a dus la realizarea unor proiecte în valoare de peste 10 milioane euro

Maramureș: colaborarea dintre Consiliul Județean și Camera de Comerț Româno-Germană a dus la realizarea unor proiecte în valoare de peste 10 milioane euroIonel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, s-a întâlnit cu Peer Gebauer, ambasadorul Germaniei în București. În cadrul discuției s-au abordat proiectele realizate în urma colaborării dintre administrația județeană și Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană.

Unul dintre proiectele în derulare este reprezentat de Parcul Industrial din Baia Sprie, în valoare de 11 milioane euro din fonduri europene, dar și alte șase astfel de parcuri în Șomcuța Mare, Fărcașa, Târgu Lăpuș, Bogdan Vodă, Mireșu Mare și Giulești.

„Parcurile vor fi populate cu investitori români, dar și cu străini care doresc să se dezvolte în județul nostru. Toate acestea din dorința de a oferi locuri de muncă bine plătite pentru maramureșeni, tineri și nu numai, dar și pentru creșterea economică a Maramureșului”, a transmis liderul liberal.

Sursa: Ionel Bogdan

Articolul Maramureș: colaborarea dintre Consiliul Județean și Camera de Comerț Româno-Germană a dus la realizarea unor proiecte în valoare de peste 10 milioane euro apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment