Ministrul Sebastian Burduja: profesorul Steve Jarding de la Harvard face parte din echipa mea pentru București

Ministrul Sebastian Burduja: profesorul Steve Jarding de la Harvard face parte din echipa mea pentru BucureștiMinistrul Sebastian Burduja profesorul Steve Jarding de la Harvard face parte din echipa mea pentru București

Ministrul Sebastian Burduja profesorul Steve Jarding de la Harvard face parte din echipa mea pentru București

Sebastian Burduja, Ministrul Energiei, a declarat că este onorant pentru el faptul că Steve Jarding este membru al echipei sale pentru București.

Liberalul Sebastian Burduja a precizat că profesorul Steve Jarding a susținut o sesiune specială pentru cei care cred în Bucureștiul Viitorului, cărora le-a transmis urmatorul mesaj: “În fiecare seară când pui capul pe pernă, răspunde-ți la întrebarea asta: ai făcut lumea puțin mai bună azi?”.

”Și asta mi-a spus acum 15 ani, când eram studentul lui în primul an la Harvard. E atât de simplu și totodată plin de sens.

Faptul că Steve Jarding face parte din echipa mea pentru București este onorant. E aici pentru că pur și simplu crede în români și în România. Vestea cea mai bună este că putem conta pe cunoștințele și implicarea lui nu doar acum, ci în toți anii ce vor veni, ani în care avem un obiectiv clar: să construim împreună Bucureștiul Viitorului.

Cum? Trăgând tare de dimineață până noaptea târziu și apoi din nou a doua zi și tot așa. Nimic nu se poate fără muncă, pasiune, corectitudine și pricepere. Și vom reuși.

Vă aștept în echipa mea pentru București. E suficient un e-mail la sebastian@burduja.ro. Înainte, împreună!”, a declarat ministrul liberal Sebastian Burduja.

Sursă: Facebook Sebastian Burduja

Articolul Ministrul Sebastian Burduja: profesorul Steve Jarding de la Harvard face parte din echipa mea pentru București apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment