Mircea Fechet a anunțat că bugetul Administrației Fondului de Mediu a fost aprobat în ședința de guvern

Mircea Fechet a anunțat că bugetul Administrației Fondului de Mediu a fost aprobat în ședința de guvernMircea Fechet, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, a anunțat că bugetul Administraţiei Fondului de Mediu a fost aprobat în ședința de guvern.

Liberalul a afirmat că este un buget extrem de ambiţios, peste 9,3 miliarde cheltuieli bugetare şi peste 14 miliarde credite de angajament. Pentru programul Rabla Plus există un buget record de un miliard de lei.

„Referitor la programul Casa Verde Fotovoltaice, despre care îmi scriu foarte mulți cetățeni, ne propunem ca, în 24 de ore de la data publicării în Monitorul Oficial a HG privind bugetul AFM, să validăm toate dosarele rămase. Avem până acum peste 65.000 de beneficiari care au ales deja instalatorul. Îi aşteptăm şi pe ceilalţi până la 90.000. Sperăm ca vineri să avem întreaga listă a beneficiarilor care aşteaptă de atât de mult timp. Imediat ce vom aproba listele, vom deschide o nouă sesiune”, a declarat Mircea Fechet, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor.

sursă; Mircea Fechet, Facebook

Articolul Mircea Fechet a anunțat că bugetul Administrației Fondului de Mediu a fost aprobat în ședința de guvern apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment