Raluca Turcan: În această săptămână, patru localități din județul Sibiu se bucură de prezența Teatrului Muzical Ambasadorii

Raluca Turcan: În această săptămână, patru localități din județul Sibiu se bucură de prezența Teatrului Muzical AmbasadoriiMinistra Raluca Turcan a anunțat că, în această săptămână, patru localități din județul Sibiu se bucură de prezența Teatrului Muzical Ambasadorii, instituție din subordinea Ministerului Culturii, care și-a propus să aducă arta mai aproape de câteva zeci de copii din zone cu acces dificil la evenimente culturale.

„A venit rândul copiilor din Avrig, Arpașul de Jos, Agnita și Racovița, după colegii lor din Maramureș, Timiș, Tulcea, Hunedoara, Suceava, Botoșani și Neamț, să descopere atelierele de percuție și actorie din cadrul proiectului Edutainment și să învețe, de la artiști și actori de renume, taine din culisele actelor artistice. Cred cu tărie că preocuparea pentru cultură se cultivă de la o vârstă fragedă și că acest proiect reprezintă o inițiativă de impact, care va rămâne în mintea celor mici mai mult decât o amintire frumoasă.

Îl felicit pe dl. Ciprian Rogojan, director al Teatrului Muzical Ambasadorii și de asemenea, felicit administrațiile locale pentru implicarea și deschiderea pentru astfel de proiecte de educație și dezvoltare prin cultură”, a declarat Raluca Turcan, ministra liberală a Culturii.

sursă: Raluca Turcan, Facebook

Articolul Raluca Turcan: În această săptămână, patru localități din județul Sibiu se bucură de prezența Teatrului Muzical Ambasadorii apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment