Maramureș: Consiliul Județean a finalizat 4 din cele 12 case de tip familial – investiție de 38 milioane lei

Maramureș: Consiliul Județean a finalizat 4 din cele 12 case de tip familial – investiție de 38 milioane leiIonel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, a transmis că 4 case de tip familial, din cele 12 asumate de administrația județeană printr-un proiect în valoare de 38 milioane lei, au fost finalizate.

„Încă de la începutul mandatului mi-am propus să facem mai mult pentru categoriile vulnerabile. Copii, tineri și adulți cu afecțiuni psihice și fizice, majoritatea părăsiți de familiile care nu puteau asigura minima lor îngrijire. În Maramureș, cât timp am un cuvânt de spus în administrație, aceștia au parte de tot sprijinul nostru, al tuturor”, a transmis liderul liberal.

De asemenea, Ionel Bogdan a vizitat și alte patru case de tip familial din Sighetu Marmației, stadiul lucrărilor fiind aproape de final.

„Fiecare casă are cinci camere cu câte două paturi, băi individuale, adaptate și dotate nevoilor specifice ale fiecăruia. Bucătărie, cameră de zi, încălzire prin pardosea care permite și igienizarea facilă, dar și mobilitatea celor aflați în cărucior. În primăvară amenajăm și curtea, cu zone verzi, bănci, o filigorie, astfel încât să contribuim și mai mult la îmbunătățirea calității vieții celor care vor locui aici”, a adăugat președintele Consiliului Județean Maramureș.

Sursa: Ionel Bogdan

Articolul Maramureș: Consiliul Județean a finalizat 4 din cele 12 case de tip familial – investiție de 38 milioane lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment