Ministrul Marcel Boloș: Cota unică este cea mai bună alegere pentru România

Ministrul Marcel Boloș: Cota unică este cea mai bună alegere pentru RomâniaMinistrul Marcel Boloș Cota unică este cea mai bună alegere pentru România

Ministrul Marcel Boloș Cota unică este cea mai bună alegere pentru România

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș a vorbit săptămâna aceasta la Digi24 pe tema cota unică vs impozitare progresivă.

”Nu s-a schimbat nimic între timp, iar perspectiva mea este cât se poate de fermă: Cota unică este cea mai bună alegere pentru România.

De ea am beneficiat cu toții în ultimii 20 de ani, de când a fost implementată de Partidul Naţional Liberal. Nu există niciun motiv pentru care țara noastră să adopte un sistem de impozitare progresiv.

Sigur că este datoria Ministerului de Finanțe să facă diferite analize, unele chiar sugerate de organismele financiare internaționale. Nu avem, însă, în plan să schimbăm cota unică. Datorită ei suntem competitivi fiscal în cursa pentru atragerea de investitori.

Cota unică impulsionează forța de muncă și ajută românii să rămână cu mai mulți bani în buzunare. Și-a dovedit această utilitate imensă pentru economie și populație.”, a declarat ministrul Finanțelor, Marcel Boloș.

Sursă: Facebook Partidul Naţional Liberal

Articolul Ministrul Marcel Boloș: Cota unică este cea mai bună alegere pentru România apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment