Președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur a anunțat că a fost emis Acordul de Mediu pentru tronsonul Suceava – Siret

Președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur a anunțat că a fost emis Acordul de Mediu pentru tronsonul Suceava – SiretGheorghe Flutur, președintele CJ Suceava, a anunțat că a fost emis Acordul de Mediu pentru tronsonul Suceava – Siret.

„Așa cum am obișnuit opinia publică din județul Suceava, continui să vă informez cu privire la Autostrada A7, în special tronsonul Pașcani – Suceava – Siret. Astăzi s-a emis Acordul de Mediu pentru tronsonul Suceava – Siret, o piesă extrem de importantă, pentru că a depins și de acordul Ucrainei. Acesta este un proiect transfrontalier, deoarece există o porțiune în apropierea Ucrainei pe un pod peste râul Siret pentru care este necesar acordul statului vecin”, a spus Gheorghe Flutur.

Liberalul a afirmat că a făcut demersuri către omologul meu, domnul Ruslan Zaparaniuk, rugându-l să sprijine în obținerea acestui acord.

„De asemenea, am făcut demersuri la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și în momentul de față există Acordul de Mediu și pentru tronsonul Suceava – Siret al Autostrăzii A7. Ca o recapitulare, amintesc faptul ca tronsonul A7 Pașcani – Suceava – Siret a trecut de Comisa de la Ministerul Transporturilor, mai exact de CTE, iar pe 11 martie este programată Comisia Interministerială  în care mai multe ministere trebuie să își dea acordul. Astfel se intră în linie dreaptă pentru aprobarea de către Guvern a indicatorilor tehnico-economici.

Se poate observa că nu este deloc simplă aprobarea unei documentații pentru o astfel de lucrare. CJ Suceava, chiar dacă nu este direct parte a proiectului, s-a implicat zi de zi, atât cu privire la urmărirea lucrărilor din teren, cât și a parcursului birocratic al hârtiilor. Așa cum stau lucrurile astăzi, în primul semestru al acestui an sperăm ca procedurile să permită scoaterea la licitație a tronsonului de autostrada Pașcani – Suceava – Siret”, a declarat Gheorghe Flutur, președintele CJ Suceava.

Articolul Președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur a anunțat că a fost emis Acordul de Mediu pentru tronsonul Suceava – Siret apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment