Primăria Câmpia Turzii: Societatea Transport Local Câmpia Turzii își începe activitatea

Primăria Câmpia Turzii: Societatea Transport Local Câmpia Turzii își începe activitateaPrimăria Câmpia Turzii Societatea Transport Local Câmpia Turzii își începe activitatea

Primăria Câmpia Turzii Societatea Transport Local Câmpia Turzii își începe activitatea

Primăria Câmpia Turzii a anunțat că Societatea Transport Local Câmpia Turzii își începe activitatea și a prezentat investițiile realizate cu fonduri europene în achiziționarea de autobuze hibrid diesel-electric.

Societatea Transport Local Câmpia Turzii recrutează personal, în vederea demarării activității de transport public de persoane prin curse regulate.

Posturi disponibile:

  • Expert contabil
  • Manager transport persoane
  • Specialist suport IT
  • Conducător auto categoria D
  • Personal de curățenie

Despre Transport Local Câmpia Turzii:

Societatea a fost înființată cu scopul de a oferi o alternativă de transport public modernă și ecologică locuitorilor municipiului Câmpia Turzii. Achiziționarea de autobuze hibrid diesel-electric a fost realizată cu fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014-2020, în cadrul unui proiect în valoare de 10 milioane de euro.

Sursă: Facebook Primăria Câmpia Turzii

Articolul Primăria Câmpia Turzii: Societatea Transport Local Câmpia Turzii își începe activitatea apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment