Echipă liberală pentru CJ Neamţ şi Primăria Bicaz – Iulian Matasă, candidatul PNL Neamț pentru Primăria Bicaz

Echipă liberală pentru CJ Neamţ şi Primăria Bicaz – Iulian Matasă, candidatul PNL Neamț pentru Primăria BicazEchipă liberală pentru CJ Neamţ şi Primăria Bicaz. George Lazăr, președintele PNL Neamț și candidat la CJ Neaț, a anunțat că Iulian Matasă este candidatul PNL pentru Primăria Bicaz.

„Iulian Matasă, candidatul PNL Neamț pentru Primăria Bicaz este omul de care bicăjenii au nevoie și așa cum îl știu de foarte mulţi ani, un familist convins, un om care vine din mediul privat de afaceri este şi un om care în primul rând îşi iubeşte oraşul. Împreună am găsit soluţii şi proiecte viabile, concrete şi de durată, pentru dezvoltarea oraşului Bicaz. Este păcat de frumuseţea zonei, de locul unde este amplasat Bicazul, pentru că administraţiile PSD din ultimii ani l-au lăsat în aceeaşi zonă neagră, nu gri, în care se află şi astăzi. Avem nevoie de un primar tânăr, cu viziune, cu proiecte de dezvoltare, iar Iulian Matasă este omul potrivit la locul potrivit, aici, la Bicaz”, a spus George Lazăr.

Liberalul a precizat că, într-un parteneriat onest pe care îl vor dezvolta între Consiliul Judeţean Neamţ şi Primăria Bicaz, vor fi implementate proiecte care vor ridica standardul de viaţă al tuturor bicăjenilor.

„Pentru că oamenii merită să trăiască mai bine şi să fie mândri de oraşul lor. Alături de Iulian Matasă, Bicazul se va transforma, cum nu a făcut-o în ultimii ani, pentru că politica aplicată de liberali este una a investițiilor, iar viziunea lui Iulian Mătasă este bazată pe investiții, dezvoltare și creșterea calității vieții”, a declarat George Lazăr, candidatul PNL la CJ Neamț.

sursă: George Lazăr, Facebook

Articolul Echipă liberală pentru CJ Neamţ şi Primăria Bicaz – Iulian Matasă, candidatul PNL Neamț pentru Primăria Bicaz apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment