Președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur: Programul „Masă  caldă” în școli se extinde și se transformă în „Masă sănătoasă” – vor beneficia 17.000 de elevi din 38 de școli

Președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur: Programul „Masă  caldă” în școli se extinde și se transformă în „Masă sănătoasă” – vor beneficia 17.000 de elevi din 38 de școliGheorghe Flutur, Președintele Consiliului Județean Suceava, a anunțat că programul „Masă  caldă” în școli se extinde și se transformă în „Masă sănătoasă”, urmând să beneficieze de el 17.000 de elevi din 38 de școli.

„Avem vești bune pentru învățământul sucevean. Programul „Masă  caldă” în școli se extinde și se transformă în „Masă sănătoasă”. Vor beneficia de el circa 17.000 de elevi din 38 de școli din județul Suceava, valoarea alocată fiind de peste 37 milioane de lei.

<<Masă sănătoasă>> este un program al PNL și dorim să îl extindem gradual pentru toți copii din România. În momentul de față sunt incluși în program 450.000 de elevi, iar anul viitor se va ajunge la 1 milion de elevi. Am susținut dintotdeauna că un copil trebuie să mănânce la timp și foarte sănătos. Nimic nu e prea mult când e vorba de investiții în copii.  Foarte multe familii sunt ocupate în timpul zilei cu serviciul astfel încât „Masă sănătoasă” este cea mai bună investiție pentru copii sănătoși. În județul Suceava, la această finanțare se mai adaugă investiții de peste 100 milion de euro, 109 școli fiind prinse în programul de dotare cu mobilier școlar modern, iar 30 de primării din județ au primit sau sunt în curs de a primi microbuze școlare prin licitația organizată de Consiliul Județean Suceava”, a declarat Gheorghe Flutur, președintele CJ Suceava.

sursă: CJ Suceava, Facebook

Articolul Președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur: Programul „Masă  caldă” în școli se extinde și se transformă în „Masă sănătoasă” – vor beneficia 17.000 de elevi din 38 de școli apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment