CJ Iași: Modernizarea DJ 249 A Mânzești – Ungheni va fi finalizată în perioada următoare

CJ Iași: Modernizarea DJ 249 A Mânzești – Ungheni va fi finalizată în perioada următoareModernizarea DJ 249 A Mânzești – Ungheni va fi finalizată în perioada următoare, conform reprezentanților CJ Iași.

Consiliul Județean Iași a aprobat, în ședință extraordinară, indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții “Modernizare drum județean DJ 249 A, pe sectorul cuprins între localitățile Mânzătești și Ungheni, km 12+139-18+539”, în sensul actualizării devizului general, ca urmare a elaborării Proiectului Tehnic și a Dispozițiilor de șantier dispuse pentru adaptarea lucrărilor prevăzute în Studiul de Fezabilitate la situația din teren.

Reprezentanții CJ Iași au afirmat că au fost necesare blocaje de piatră pe porțiuni afectate de cedări ale terasamentului și reconfigurarea mai multor pante transversale. Ca urmare a lucrărilor suplimentare, valoarea totală a proiectului a fost suplimentată cu suma de 913.655,99 de lei cu TVA, până la valoarea totală de 19.305.573,07 lei, cu TVA.

Investiția va asigura asfaltarea a 6,4 kilometri de drum județean între localitățile Mânzătești și Ungheni, de aceste lucrări de modernizare urmând să beneficieze peste 5.000 de locuitori din zonă.

“Am căutat în permanență soluții pentru a duce la bun sfârșit modernizarea acestui drum, desi provocările au fost numeroase. Vreau să mulțumesc comunității pentru răbdare și înțelegere. Îmi doresc la fel de mult ca și locuitorii comunei Ungheni să văd finalizate în cel mai scurt timp lucrările, iar cetățenii poată circula pe un drum nou și complet asfaltat cât de curând’’, a declarat Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.

sursă: CJ Iași, Facebook

Articolul CJ Iași: Modernizarea DJ 249 A Mânzești – Ungheni va fi finalizată în perioada următoare apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment