Președintele CJ Cluj Alin Tișe: a fost inaugurată cea mai modernă școală specială din România la Cluj

Președintele CJ Cluj Alin Tișe: a fost inaugurată cea mai modernă școală specială din România la ClujPreședintele CJ Cluj Alin Tișe a fost inaugurată cea mai modernă școală specială din România la Cluj

Președintele CJ Cluj Alin Tișe a fost inaugurată cea mai modernă școală specială din România la Cluj

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a transmis că școala se adresează copiilor preșcolari și elevilor care prezintă dizabilități intelectuale moderate, severe sau asociate, precum și preșcolari și elevi cu tulburări din spectrul autist.

”Printre dotări se numără o grădină senzorială amplasată pe terasa clădirii – locul unde se stimulează memoria multisenzorială prin intermediul celor cinci simțuri (miros, gust, auz, văz și atingere), un spațiu special destinat hidroterapiei și o zonă dedicată specialiștilor din cadrul instituției, concepută pentru prevenirea apariției sindromului de epuizare profesională.”, a transmis liberalul Alin Tișe.

Proiectul a început în 2021 și s-a încheiat în decembrie 2023, cu o investiție totală de 32 de milioane de lei.

Această investiție a fost finanțată de Consiliul Județean Cluj și prin fonduri europene, în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Sursă: Facebook Alin Tișe

Articolul Președintele CJ Cluj Alin Tișe: a fost inaugurată cea mai modernă școală specială din România la Cluj apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment