Primăria municipiului Suceava intenționează să acceseze din nou fonduri elvețiene pe apelurile de proiecte care vor fi lansate în toamna acestui an

Primăria municipiului Suceava intenționează să acceseze din nou fonduri elvețiene pe apelurile de proiecte care vor fi lansate în toamna acestui anPrimăria municipiului Suceava intenționează să acceseze din nou fonduri elvețiene pe apelurile de proiecte care vor fi lansate în toamna acestui an, conform anunțului făcut de Ion Lungu, primarul liberal al municipiului Suceava.

„După participarea la Forumul organizat de Federația Patronală a IMM-urilor din România având ca subiect învățământul dual, unde a fost prezent și reprezentantul Ambasadei Elveției, am avut o întâlnire la sediul Primăriei cu șeful Biroului Contribuției Elvețiene, domnul Giacomo Solari”, a spus Ion Lungu.

Primăria Municipiului Suceava a accesat fonduri elvețiene în valoare de 10.000.000 franci elvețieni, folosiți pentru modernizarea iluminatului public cu lămpi tip LED, autovehicule și autobuze electrice.

„Dorim să mai accesăm fonduri elvețiene pe noua finanțare, care va fi lansată în această toamnă. De asemenea am prezentata și proiectul municipalității “Noua Platformă Industrială a Sucevei”! Am convingerea că vom continua colaborarea cu Ambasada Elveției pe noi proiecte”, a declarat Ion Lungu, primarul liberal al municipiului Suceava.

sursă: Ion Lungu, Facebook

Articolul Primăria municipiului Suceava intenționează să acceseze din nou fonduri elvețiene pe apelurile de proiecte care vor fi lansate în toamna acestui an apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment